Book your FREE design service

To make the best use of space, bespoke benching was made around the pillars and along the edges for individual working. In the collaborative area interlocking tables make for flexible working.

Overview

Zioxi were thrilled to work with Reading College to refresh their wonderful Library space. The brief was to create a space that was bright and welcoming with lots of places for the students to work. To fit in the number of students required Zioxi made the best use of the space with bespoke benching around the pillars and along the edges for individual working. In the collaborative working area interlocking Luna tables make the area really flexible, allowing different table configurations and layouts.

Breakout areas with soft seating were added for those that wanted to learn in a more relaxing environment and the librarians had a new bespoke reception counter that they just love!

In the words of Reading College , “We really did get our moon on a stick.”

“Thanks zioxi, your patience and enthusiasm to go the extra mile, focus on the detail and deliver all of this in a tight timescale is magnificent.” – Paul Newman, Acting Principal